Bli med på Agria Oslo Horse Show 18.-20. oktober!

Publisert:
10/9/24
Foto: Madeleine D. Bergsjø

Opplev tre dager fylt med hest, show, sport og aktiviteter i Telenor Arena!

Agria Oslo Horse Show ønsker å invitere alle elever fra rideskoler i hele Norge til å oppleve hesteglede, show og fellesskap! Dette er en fantastisk mulighet for hesteinteresserte, særlig de som er tidlig i sin ridekarriere, til å utforske ulike sider av hestesporten og bygge videre på sin lidenskap for hest.

Som en del av arrangementet, inviteres alle rideskoleelever til å delta i en storslått parade under familieshowet på søndag. Her kan elevene vise seg frem på arenaen, og alle oppfordres til å bære plakater og rideskoleklær for å representere sin rideskole. Søndagsbilletten koster kun 364 NOK, og det vil bli en opplevelse fylt med inspirasjon og felles hesteglede!

Påmelding til paraden:

  1. Elevene melder seg på via rideskoleledelsen.
  2. Rideskoleledelsen sender antall påmeldte til oss innen 1. oktober 2024 på e-post til bente@oslohorseshow.com eller charlie@oslohorseshow.com.
  3. En samlefaktura sendes til rideskolen for antall billetter.
  4. Rideskolen fakturerer deretter sine elever via Vipps eller annen foretrukken betalingsmetode.
  5. Informasjon om tidspunkter for paraden på søndag sendes ut i forkant av arrangementet.

Som en ekstra motivasjon vil den rideskolelederen som tar med flest elever til årets arrangement, vinne 2 billetter til Gøteborg Horse Show i februar 2025!

Ta med gjengen fra stallen, bli med på paraden, og opplev et av årets største hestearrangementer! Vi gleder oss til å se dere i Telenor Arena!

Ved spørsmål er det bare å ta kontakt.